JA! Vi har faktiskt glass och kaffe också

Hör av dig!

Telefon: 0325-430 22
Email: info@eksihulared.se

Öppettider

MÅNDAG – FREDAG: 10 – 18
LÖRDAG: 10 – 14

Follow Us

+46 (0)325-430 22

Hularedsvägen 24, Hulared

Instagram

Superduktiga @hildatrial har en ny, ruskigt läcke Superduktiga @hildatrial har en ny, ruskigt läcker @jitsietrials redo för nya utmaningar.
Byggd med @hopetech bromsar av @kleivarddotcom här på @eksihulared 
#eksihulared #trialbike #jitsie #hopetech #custombike
Spindeln som bor under styrlagerkåpan levererar e Spindeln som bor under styrlagerkåpan levererar ett skyddande nät som fångar upp insekter runt styret, vilka annars hade hamnat i ansikten på cyklisten. En ”high tech-lösning” som vi tyvärr bara sett på en elcykel av ett märke vi inte säljer. Men vi har många andra fina elcyklar med fina finesser som du kan komma in och prova.
Merida eSpresso 300 EQ är en fullutrustad touring Merida eSpresso 300 EQ är en fullutrustad touringmaskin för sommarens äventyr.
Lättrampad och välbalanserad, utrustad med Shimanos dynamiska elsystem för en så cykellik upplevelse som möjligt. 
Välkommen in till oss och provkör ett stycke frihet.
#eksihulared #merida #morebike #espresso #touring
Vi monterar så fort men noggrant vi kan! Många H Vi monterar så fort men noggrant vi kan! Många Husqvarna på väg ut i det härliga vårvädret!
#eksihulared #husqvarnabicycles @husqvarna.bicycles
En bra pedal kan göra underverk för din MTB. Kon En bra pedal kan göra underverk för din MTB. Kontaktpunkterna är viktiga och därför säljer vi olika pedaler för olika behov. Det kompisen har kanske inte är rätt för dig. Kom in till oss så hjälper vi dig med att göra din cykling roligare och effektivare!
#eksihulared #pedaler #cliplesspedals #hopetech #crankbrothers
Den blomstertid nu kommer... ...hanteras bäst med Den blomstertid nu kommer... ...hanteras bäst med en smultronfärgad Skeppshult Nova Sport El. Till matbutiken, badplatsen eller just det där smultronstället. Upptäck närheten med en elcykel!
#eksihulared #skeppshultcykeln #shimanosteps #smultron
Vad är sannolikheten att vintern 20/21 blir sämr Vad är sannolikheten att vintern 20/21 blir sämre än den som var?
Vi är inga spåkärringar så vi får tro på det bästa. Om du också har tro på framtiden så kan vi glatt meddela att vi kommer kunna värna om dina fossingar på bästa sätt under vintern som kommer.
Idag gjorde @alpina_sports_sverige ett litet nedslag i Hulared och presenterade fräscha nyheter för kommande säsong.
Vi kommer köra vidare på riktigt bra grejer från @alpina_sports_official @peltonenskis @rexskiwax och @rottefella , allt för att säkra dina framtida skidupplevelser.
Men nu får vi återgå till nuet och fortsätta skruva cykel! Cykelsäsongen har ju enbart öppnat dörren än!
#eksihulared #vinter #längdskidor #hagatorpet
Två cyklar i en? Giant XTC Advanced + är en 27,5 Två cyklar i en? Giant XTC Advanced + är en 27,5” hardtail som med sina stora däck blir en kvick och rolig trailcykel. Köp till ett par vanliga 29” hjul och den blir en raket på Långloppen. Ett prisvärt alternativ till fulldämpat.
#eksihulared #giantbicycles #trailbike #stigcykel #hardtail #foxsuspension #srameagle
Cube Nature Pro är en lite sportigare variant av Cube Nature Pro är en lite sportigare variant av våra Nature Allroads. Pro-varianten saknar skärmar men har lite grövre däck för tuffare tag. Heller ingen navdynamo utan fokus ligger på lätt rullmotstånd. 
En cykel för daglig motion eller äventyrlig semester.
#eksihulared #cubebikes #nature #hybridcykel #hemester
Fantastiskt väder, idylliska vägar och en grupp Fantastiskt väder, idylliska vägar och en grupp med glatt humör! Landsvägscykling när det är som bäst 👌🙏
Mot Lyxrundan!
#eksihulared #vätternmedeks #lyxrundan
Merida eSpresso City 300 EQ är en elcykel i damm Merida eSpresso City 300 EQ är en elcykel i dammodell med lågt insteg, komfortabel sittställning och kvalitativa komponenter. Stor luftvolym i däcken samt dämpning i gaffel och sadelstolpe gör den till en dröm att köra, utan att det tummats på rullmotståndet.
De utanpåliggande växlarna gör spektrat på utväxlingen lite större. Kort och gott, en cykel som gör sig väldigt bra i Ulricehamn.
#eksihulared #merida #morebike #shimanosteps
Vi bromsar in, sänker farten för en dag och vila Vi bromsar in, sänker farten för en dag och vilar upp oss. 1A MAJ håller vi STÄNGT men på lördag har vi öppet som vanligt mellan 10-14 för er som vill ha hjälp med ny cykel, reparation eller rätt utrustning.
#eksihulared #1amaj #öppettider #stängt
Vi har gjort det ganska hemtrevligt i källaren oc Vi har gjort det ganska hemtrevligt i källaren och fyllt den med bland annat barncyklar, landsvägscyklar, hjälm, skor och konfektion. Många missar dock nedervåningen och därför tänkte vi förtydliga att det går alldeles utmärkt att beskåda en våning till av härliga cyklar och tillbehör. Kort och gott; Se mer, gå ner.
#eksihulared #vågagåner #stortutbud #semergåner
En Cube Hyde Pro gör sig enormt bra på gatorna m En Cube Hyde Pro gör sig enormt bra på gatorna men faktiskt riktigt tjusig på väggen också om man letar annorlunda designkonst.
#eksihulared #cubebikes #hydepro #nexus
Vi famlar omkring i mörkret. Att hitta cykel med Vi famlar omkring i mörkret. Att hitta cykel med rätt färg till bestämda tjejer kan vara svårare än de flesta mekaniska bekymmer. Så vi frågar er tjejer, om det inte ska vara lila eller rosa, funkar det med ”poppyred ’n’ coral”?
Vi tyckte i alla fall att den var läcker när vi hade monterat.
#eksihulared #cubebikes #poppyred
Markus och Glassgubben erbjuder förstklassig hjä Markus och Glassgubben erbjuder förstklassig hjälp när det kommer till elcyklar. 
Välkommen ut i det fina vårvädret och provkör!
Idag händer det grejer i och utanför butiken!
Välkommen till Hulared för provkörning och elcykelsnack med @meridasverige 
Markus från Merida svarar givetvis på frågor gällande vanliga cyklar också.
Varmt välkomna!
#eksihulared #merida #morebike #testaelcykel #elcykel #provkörning
Imorgon besöker Markus från Merida oss och med s Imorgon besöker Markus från Merida oss och med sig har han elcyklar för provkörning. Vi är igång med testkörning mellan 13-18.
För dig som är galet sugen redan nu har vi många fina Meridacyklar med elassistans inne i butiken för tillfället, redo att testas.
Kika gärna in den här, Merida Espresso 200. Ruskigt mycket elcykel för pengarna! Ett superalternativ inför årets hemester.
#eksihulared #merida #morebike #shimanosteps #mittmotor