JA! Vi har faktiskt glass och kaffe också

Hör av dig!

Telefon: 0325-430 22
Email: info@eksihulared.se

Öppettider

MÅNDAG – FREDAG: 10 – 18
LÖRDAG: 10 – 14

Follow Us

+46 (0)325-430 22

Hularedsvägen 24, Hulared

Instagram

Vi har fixat hem ett parti görsnygga korgar i rot Vi har fixat hem ett parti görsnygga korgar i rotting för montering ovanför styrlagret, primärt för cyklar med dämpad framgaffel.
#eksihulared #cykelkorg #rotting #stiligt
F🤩n vad vi gillar denna cykeln! Merida E Big To F🤩n vad vi gillar denna cykeln! Merida E Big Tour 400 EQ har i år blivit utrustad med Shimanos nya EP8 motor. Tyst och liten men ack så stark! Dessutom med marknadens lägsta motstånd vid cykling utan assistans.
Välkommen in och provkör en grym touringcykel! Idag öppet till kl 15!
#eksihulared #merida #morebike #touring
Tour de France har inte vunnits med skivbromsar. S Tour de France har inte vunnits med skivbromsar. Så vi är lite glada att inte alla väljer att tro på tillverkarna innan motsatsen är bevisad. Länge leve fälgbromsen!
#eksihulared #giant #giantbicycles #giantbikes #gianttcradvanced #shimano105 #fälgbroms
För er som undrar så kör vi på fram till 15 på långfredagen. Sen håller vi stängt över påsken, äter påskägg och slår åter upp portarna på tisdagen den 6 april.
Välkomna!
#eksihulared #påsk #öppettider #shimanoservicecenter
Då var ett knappt års väntan över! XLC Azura t Då var ett knappt års väntan över! XLC Azura tiltbara cykelställ för dragkrok finns åter i lager. 
#eksihulared #cykelställ #dragkrok #blinkers
Vi har dom, velocipederna från Husqvarna. Nu för Vi har dom, velocipederna från Husqvarna. Nu för tiden med eldrift i olika utföranden för damer och herrar. För vardagsbruk, rekreation eller motion. @husqvarna.bicycles har elcyklar för alla och hos oss får du prova ut rätt storlek och modell.
Välkommen och provkör du också!
#eksihulared #husqvarna #husqvarnabicycles #elcykel #husqvarnaelcycklar #shimanosteps
Årets version av Cube Nature EXC Allroad är inte Årets version av Cube Nature EXC Allroad är inte enbart fantastiskt snygg utan också uppgraderad med rejälare ostar för mer äventyrlig cykling.
#eksihulared #cube #becube #cubenature #hybridcykel
Merida One Twenty 3000 finns nu i butiken! Kolfibe Merida One Twenty 3000 finns nu i butiken! Kolfibertriangel, alubaksving, XT eller Deore på alla komponenter och schyssta dämpare från Marzocchi och Rockshox. En riktigt trevlig stigcykel med lekfull geometri.
Välkommen in och provkör!
#eksihulared #merida #meridabikes #morebike #onetwenty #stigcykel #trail #trailbike